Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Diversity of lactic acid bacteria isolated from raw milk in Elsharkia province, Egypt
Faculty
Veterinary Medicine
Year:
2016
Type of Publication:
ZU Hosted
Pages:
Authors:
Rania Mohamed Kamal
Staff Zu Site
Abstract In Staff Site
Journal:
4th International Conference of Food Safety "Recent Trends and Food Safety" Sadat City University, Hokaidoo University
Volume:
Keywords :
Diversity , lactic acid bacteria isolated from
Abstract:
A total of 50 raw cow’s milk samples were collected from different areas of Elsharkia province, Egypt for characterizing lactic acid bacteria (LAB) load. Using 16S rRNA gene sequencing, a total of 41 LAB isolates have been identified corr
Author Related Publications
Rania Mohamed Kamal, "MRSA detection in raw milk, some dairy products and hands of dairy workers in Egypt, a mini-survey", Elsevier, 2013
More
Rania Mohamed Kamal, "Assessment of a regulatory sanitization process in Egyptian dairy plants in regard to the adherence of some food-borne pathogens and their biofilms", Elsevier, 2012
More
Rania Mohamed Kamal, "Application of microwave as an alternative home pasteurization method for camel milk; microbiological, physiochemical and biochemical study.", Bothalia Journal, 2014
More
Rania Mohamed Kamal, "Applicability of RIDA®QUICK Verotoxin/O157 Combi kit for detection of Shiga toxin producing Escherichia coli O157:H7 in raw milk", International Food Research Journal, 2014
More
Rania Mohamed Kamal, "Effect of Acidity and salt addition on survivability of Cronobacter sakazakii in yogurt and cheese", Zagazig University, 2014
More
Department Related Publications
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "التقيم الكيميائى والحسى للأسماك المملحة أثناء فترة حفظها عند درجة 4 درجة مئوية", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا الأريثروميسين فى لحوم الدواجن مع التركيز على تأثير بعض المعاملات على ثباته.", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تأثير طهى ثم تبريد الدواجن على تواجد الكلوستريديم برفرينجنز", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تواجد بعض ميكروبات التسمم ألغذائى فى بعض الأطعمة المجهزة الاستهلاك", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا المبيدات الحشرية الهيدروكلونية فى أنسجة الدجاج النيىء والمطبوخ وعلاقتها بالصحة العامة.", لايوجد, 1900
More
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف