The Prevalence Of Yersinia enterocolitica And Other Yersinia Species In Meat And Some Edible Offal Of Food Animals

Faculty Veterinary Medicine Year: 2013
Type of Publication: ZU Hosted Pages:
Authors:
Journal: journal of food safety journal of food safety Volume:
Keywords : , Prevalence , Yersinia enterocolitica , Other Yersinia Species    
Abstract:
we can be concluded that: Y. enterocolitica, Y. intermedia and Y. frederiksenii could be isolated and identified from the examined meat and edible there were high levels of resistance to ampicillin, penicillin, cefalothin and amoxicilli
   
     
 
       

Author Related Publications

    Department Related Publications

    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "التقيم الكيميائى والحسى للأسماك المملحة أثناء فترة حفظها عند درجة 4 درجة مئوية", لايوجد, 1900 More
    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا الأريثروميسين فى لحوم الدواجن مع التركيز على تأثير بعض المعاملات على ثباته.", لايوجد, 1900 More
    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تأثير طهى ثم تبريد الدواجن على تواجد الكلوستريديم برفرينجنز", لايوجد, 1900 More
    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تواجد بعض ميكروبات التسمم ألغذائى فى بعض الأطعمة المجهزة الاستهلاك", لايوجد, 1900 More
    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا المبيدات الحشرية الهيدروكلونية فى أنسجة الدجاج النيىء والمطبوخ وعلاقتها بالصحة العامة.", لايوجد, 1900 More
    Tweet