Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Assessment of heavy metals content of some types of edible eggs in Sharkia, Egypt
Faculty
Veterinary Medicine
Year:
2014
Type of Publication:
ZU Hosted
Pages:
Authors:
Asmaa Badr Mostafa Badr
Staff Zu Site
Abstract In Staff Site
Journal:
First International Conference of Impact of Environmental Hazards on Food Safety First International Conference of Impact of Environmental Hazards on Food Safety
Volume:
Keywords :
Assessment , heavy metals content , some types
Abstract:
Assessment of heavy metals content of some types of edible eggs in Sharkia, Egypt
Author Related Publications
Asmaa Badr Mostafa Badr, "Detection of enterotoxigenic Staphylococcus aureus in raw milk and cream using multiplex PCR", Faculty of Veterinary Medicine, Zagazig University, 2013
More
Asmaa Badr Mostafa Badr, "Levels of polycyclic aromatic hydrocarbons in edible and fried vegetable oil: a health risk assessment study", springer, 2021
More
Asmaa Badr Mostafa Badr, "Seroprevalence of Brucella spp. in Cattle, Molecular Characterization in Milk, and the Analysis of Associated Risk Factors with Seroprevalence in Humans, Egypt", Mary Ann Liebert, Inc, 2016
More
Asmaa Badr Mostafa Badr, "Antimicrobial Resistance of Salmonella Enteritidis and Salmonella Typhimurium Isolated from Laying Hens, Table Eggs, and Humans with Respect to Antimicrobial Activity of Biosynthesized Silver Nanoparticles", MDPI, 2021
More
Asmaa Badr Mostafa Badr, "Genotypic characterization and antimicrobial resistance of Vibrio cholerae and Vibrio parahaemolyticus isolated from milk, dairy products, and humans with respect to inhibitory activity of a probiotic Lactobacillus rhamenosus", elsevier, 2021
More
Department Related Publications
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "التقيم الكيميائى والحسى للأسماك المملحة أثناء فترة حفظها عند درجة 4 درجة مئوية", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا الأريثروميسين فى لحوم الدواجن مع التركيز على تأثير بعض المعاملات على ثباته.", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تأثير طهى ثم تبريد الدواجن على تواجد الكلوستريديم برفرينجنز", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تواجد بعض ميكروبات التسمم ألغذائى فى بعض الأطعمة المجهزة الاستهلاك", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا المبيدات الحشرية الهيدروكلونية فى أنسجة الدجاج النيىء والمطبوخ وعلاقتها بالصحة العامة.", لايوجد, 1900
More
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف