تقييم التجهيز الصحى لذبائح بدارى التسمين وتأثيره على فترة حفظها مبردة

Faculty Veterinary Medicine Year: 1900
Type of Publication: ZU Hosted Pages:
Authors:
Journal: لايوجد Volume:
Keywords : تقييم التجهيز الصحى لذبائح بدارى التسمين    
Abstract:
Not Available
   
     
 
       

Author Related Publications

  • Mohamed Abdallah Mohamed Heussien, "Health risk assessment of organochlorine pesticide residues in edible tissue of seafood", FRONTIERS, 2023 More
  • Mohamed Abdallah Mohamed Heussien, "Aflatoxin and Ochratoxin A residues in some meat additives", Marsland press, 2013 More
  • Mohamed Abdallah Mohamed Heussien, "Effect of cooking methods on some antibiotic residues in chicken meat", Japanese Journal of Veterinary Research, 2016 More
  • Mohamed Abdallah Mohamed Heussien, "Assessment of biogenic amines content in fresh cattle livers during chilling storage and pan-roasting", Japanese Journal of Veterinary Research 64(Supplement 2): S217-223, 2016, 2016 More
  • Mohamed Abdallah Mohamed Heussien, "EFFECT OF POMEGRANATE PEEL POWDER ON THE HYGIENIC QUALITY OF BEEF SAUSAGE", Faculty of Biotechnology and Food Sciences (Slovak University of Agriculture in Nitra), 2017 More

Department Related Publications

  • Ibrahiem Hassan Ibrahiem Amer, "الحالة الميكروبية للبن بالشيكولاتة والفواكة", لايوجد, 1900 More
  • Ibrahiem Hassan Ibrahiem Amer, "بقايا الرصاص و الكادميوم المعطي بالفم في بيض الدجاج", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "التقييم الصحى لبعض الأسماك المسوقة بمحافظة الشرقية", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تقييم التجهيز الصحى لذبائح بدارى التسمين وتأثيره على فترة حفظها مبردة", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "الميكروبات المحبة للبرودة فى بعض منتجات اللحوم المسوقة", لايوجد, 1900 More
Tweet