تقييم التجهيز الصحى لذبائح بدارى التسمين وتأثيره على فترة حفظها مبردة

Faculty Veterinary Medicine Year: 1900
Type of Publication: ZU Hosted Pages:
Authors:
Journal: لايوجد Volume:
Keywords : تقييم التجهيز الصحى لذبائح بدارى التسمين    
Abstract:
Not Available
   
     
 
       

Author Related Publications

  • Mohamed Abdallah Mohamed Heussien, "Health risk assessment of organochlorine pesticide residues in edible tissue of seafood", FRONTIERS, 2023 More
  • Mohamed Abdallah Mohamed Heussien, "Aflatoxin and Ochratoxin A residues in some meat additives", Marsland press, 2013 More
  • Mohamed Abdallah Mohamed Heussien, "Effect of cooking methods on some antibiotic residues in chicken meat", Japanese Journal of Veterinary Research, 2016 More
  • Mohamed Abdallah Mohamed Heussien, "Assessment of biogenic amines content in fresh cattle livers during chilling storage and pan-roasting", Japanese Journal of Veterinary Research 64(Supplement 2): S217-223, 2016, 2016 More
  • Mohamed Abdallah Mohamed Heussien, "EFFECT OF POMEGRANATE PEEL POWDER ON THE HYGIENIC QUALITY OF BEEF SAUSAGE", Faculty of Biotechnology and Food Sciences (Slovak University of Agriculture in Nitra), 2017 More

Department Related Publications

  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "التقيم الكيميائى والحسى للأسماك المملحة أثناء فترة حفظها عند درجة 4 درجة مئوية", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا الأريثروميسين فى لحوم الدواجن مع التركيز على تأثير بعض المعاملات على ثباته.", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تأثير طهى ثم تبريد الدواجن على تواجد الكلوستريديم برفرينجنز", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تواجد بعض ميكروبات التسمم ألغذائى فى بعض الأطعمة المجهزة الاستهلاك", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا المبيدات الحشرية الهيدروكلونية فى أنسجة الدجاج النيىء والمطبوخ وعلاقتها بالصحة العامة.", لايوجد, 1900 More
Tweet