Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
مستخلص الكرات المصري كمضاد أكسدة طبيعي: تطبيق علي أقراص اللحم (البيف برجر)
Faculty
Agriculture
Year:
2013
Type of Publication:
ZU Hosted
Pages:
Authors:
Galal Abdallah Galal Abedullah
Staff Zu Site
Abstract In Staff Site
Journal:
Alex. J. Food. Sci. & Technol., كلية الزراعة - جامعة الأسكندرية
Volume:
Keywords :
مستخلص الكرات المصري كمضاد أكسدة طبيعي:
Abstract:
Lipid oxidation in meat and meat products is the major cause of deterioration during cold storage. The use of herbal extracts to increase shelf life is a promising new frontier in the prevention of lipid oxidation. The effect of leek extrac
Author Related Publications
Galal Abdallah Galal Abedullah, "تأثير أوراق المورينجا (Moringa oleifera Lam.) علي بعض الخواص الفيزيائية و الكيماوية و الحسية لكعك دقيق القمح.", كلية الزراعة - جامعة الزقازيق, 2014
More
Galal Abdallah Galal Abedullah, "إستخدام السكرالوز ومستخلص أوراق الإستيفيا في إنتاج مخبوزات منخفضة السعرات.", كلية الزراعة - جامعة الزقازيق, 2014
More
Galal Abdallah Galal Abedullah, "تأثير طريقة الاستخلاص على تركيب الاحماض الدهنية والمركبات البيولوجية الفعالة والنشاط المضاد للأكسدة واللون فى زيت بذرة الكركدية (Hibiscus sabdariffa L.).", المركز القومي للبحوث, 2015
More
Galal Abdallah Galal Abedullah, "تأثير مسحوق الشيتوزان علي جودة عصير البرتقال و مخلوط عصير البرتقال و الجزر.", المركز القومي للبحوث, 2015
More
Galal Abdallah Galal Abedullah, "Effect of pre-drying, blanching and citric acid treatments on the quality of fried sweet potato chips", American journal of food technology, 2014
More
Department Related Publications
Abdelmoneim Hassan Abdelmoneim, "Investigating the biological activities and prebiotic potential of exopolysaccharides Produced by Lactobacillus delbrueckii and Lacticaseibacillus rhamnosus: Implications for gut microbiota modulation and rheological properties in fermented milk", Elsevier, 2023
More
Abdelmoneim Hassan Abdelmoneim, "Ice cream supplemented with roasted and grilled corn powders: Physical properties, rheology, antioxidant activity, color, sensory evaluation, and production cost", Elsevier, 2023
More
Sameh Abdrabou Elsayed Husseini Korma, "Physicochemical and Rheological Properties of Stirred Yoghurt during Storage Induced from High-Intensity Thermosonicated Goat and Cow Milk", MDPI, 2023
More
Sameh Abdrabou Elsayed Husseini Korma, "Chemical Characterisation, Antidiabetic, Antibacterial, and In Silico Studies for Different Extracts of Haloxylon stocksii (Boiss.) Benth: A Promising Halophyte", MDPI, 2023
More
Mahetab Fawzy Ramadan Hassanien, "Production of Functional Ice Milk Supplemented with Watermelon Seeds Embryonic Leaves Powder", Mansoura Univ, 2021
More
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف