Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies On Some Quality Parameters For Pro Processed Fish And Fish Products
Faculty
Agriculture
Year:
2010
Type of Publication:
Theses
Pages:
127
Authors:
Rabab El-Said Ahmed Ebrahim
BibID
11020173
Keywords :
Fishery Processimg industries
Abstract:
The possiblilty of utilization of catfish (Clarias gariepinus) karmout for production seafood imitation.Effect of processing steps (washing, de-watering and cryoprotectants addition) on yield, physical, chemical and microbiological properties of minced fish and surimi.Effect of frozen storage at-20C for 3 months on physical, chemical and microbiological properties of minced fish andsurimi.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف