Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies On Some Food Proteins
Faculty
Agriculture
Year:
2010
Type of Publication:
Theses
Pages:
141
Authors:
Ghada Mohamed El-Arby
BibID
11020307
Keywords :
Protoin
Abstract:
Chemical Composition and amino acids patterns of food processing wastes were also determined. wastes resulted from food industries like guava seeds, rice germ, corn germ and soy bean as comparable standard for functional proteins.Functional properties of soybean, rice germ, corn germ and guava seed protein isolates including protein solubility, water and oil holding capacity, emulsifying properties, and foaming properties.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف