Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Genetic Behavior Of Some Bread-Making Quality Parameters In Bread Wheat
Faculty
Agriculture
Year:
2010
Type of Publication:
Theses
Pages:
70
Authors:
Abd El-Fattah Mohamed Abd El-Fattah Nagy
BibID
10973336
Keywords :
Plant Genetics
Abstract:
the objective of this study is to study genetic nature and effects of baking quality charactres, among f1,f2 and f3 generations derived from crossing three egyptian wheat varieties with two introdueed ones. the work was also extended to grouping f3 individual plants in clusters according to their baking quality parameters and the possibility of selecting f3 individual plants having promising favorable baking quality isconducted.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف