Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Technological Studies On Some Shellfish During Storage
Faculty
Agriculture
Year:
2010
Type of Publication:
Theses
Pages:
121
Authors:
Mohamed Abd-El-Hadey Ibrahiem Mahmoud
BibID
10972240
Keywords :
Shellfish
Abstract:
Some physiochemical, technological and microbiological proprties of crayfish (procambarus clarkii) and comparing with shrimp (metapeneaus stebengii). Evaluating some of physiohemical, technological, sensory and microbiological properties occurred in fresh and cooked crayfish P. clarkii during storage by chilling at 5 C for 8 days and freezing at-20 C for3 months. Application of HACCP system during the process of preparation and storage under low temperature was carried out.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف