Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
A Study On The Manufacture Of Fermented Milk Drink By Using Different Milk Types
Faculty
Agriculture
Year:
2009
Type of Publication:
Theses
Pages:
121
Authors:
.Mohamed Mohamed Mohamed Nassar
BibID
10666235
Keywords :
Dairy Products
Abstract:
1- The effect of different mixing ratios of both buffaloe’s and goat’s milks on the quality of yoghurt drink.2- The effect of different types and ratios of secondary milk products on the quality of yoghurt drink.3- The effect of different types and ratios of fruit on the quality of fruits yoghurt drink.4- The effect of different levels of Bifidobacterium bifidum strain and yoghurt starter on the quality of probiotic yoghurt drink.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف