Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Enhancing keeping quality and stability of olive oil using chemical and physical methods
Faculty
Agriculture
Year:
2011
Type of Publication:
Theses
Pages:
88
Authors:
Ahmed sami mohamed abd el-salam
BibID
11220316
Keywords :
olive oil
Abstract:
Due to increase in oil price and the environmental concerns about pollution coming from the incineration of certain agricultural hull wastes the present study was carried out to improve the quality of HFFAO oil and to assess the feasibility of deacidification of the HFFAO oil using inorganic normal silica gel SG regeneration agent by applying fitering and stirring techniques.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف