Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies On The Production Of High Conjugated Linoleic ACID And Reduced Cholesterol Yoghurt And Aseptic Cheese Curds
Faculty
Agriculture
Year:
2009
Type of Publication:
Theses
Pages:
99
Authors:
Mahetab Fawzy Ramadan Hassanien
BibID
10431175
Keywords :
cheese products
Abstract:
Effect Of Some Probiotic Strains On The Lipolysis And Proteolysis Of aseptic Edam Cheese Curd Sturry During ripening.Production Of High conjugated Linolenic Acid In Aseptic Edam Cheese Curd Slurries Containing Hydrolysed Vegetable Oils. Effect Of Different Levels Of Inulin And PROBIOTIC Bacterial Strains On Some Properties Of Yoghurt.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف