Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies on Dehydration and Canning of Mango Pulp
Faculty
Agriculture
Year:
2006
Type of Publication:
Theses
Pages:
118
Authors:
Abd El-Hamid Ahmed El-Masry
BibID
10436519
Keywords :
Mango
Abstract:
1-Study the effect of enzymatic induced firmness in the presence of calcium at low temperature on the texture of canned mango bars.2-The evaluation of osmo-dehydration technique for the production of osmo dried mango bars.3-study the effect of storage on the quality of canned and osmo dried mango bars.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف