Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies On Cereal Products (Wheat Germs
Faculty
Agriculture
Year:
1996
Type of Publication:
Theses
Pages:
79
Authors:
Magdy Mohammed Mahmoud El-Hady
BibID
10414079
Keywords :
Cereal
Abstract:
Therefore’ This Work Was Initiated To:Study Some Properties Of Wheat Germs aS a BY-pRODUCT oF tHE eGYPTIAN wHEAT mILLING iNDUSTRY.To Investigate The Possibilities To Use Raw’Toasted Or Defatted Wheat Germs In The Production Of:Shamy Bread(As ASupplement).Hard And Soft Biscuits (As ASupplement).
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف