Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Technological Studies On Bread Staling
Faculty
Agriculture
Year:
1989
Type of Publication:
Theses
Pages:
91
Authors:
Amal Abd-Alla El-Hofi
BibID
10443118
Keywords :
Food Technological
Abstract:
the effect of some surfactant agents such as glycerol monostearate (gms) and sodium stearoyi -2- iactyiate (ssl) as well as gelatinized potato starch and sunfloweer oil in different levels on retarding the balady and pan bread staling.Also, to evaluate the effect of there additives on dough and bread characteristics including the baking sensory and properties of water retention capacity either during storage at room temperature or at cold storage.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف