Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies On Processed Cheese
Faculty
Agriculture
Year:
1992
Type of Publication:
Theses
Pages:
89
Authors:
Usama Boshry Botrus Hana
BibID
10419573
Keywords :
Cheese
Abstract:
Evaluate Some Ripening Agents To Accelerate Both Fat And Protein Breakdown To Produce Rapidly Ripened Retentates having Flavour Characterisitic Similar To That Of Mature Has Cheese.The Work in This Part Was Planned To Evaluate The Effects Of Partially Substiution Of The Milk Fat By Palm Oil On The Quality Of Processed Cheese Spread.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف