Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies On Some Dairy By-Products
Faculty
Agriculture
Year:
1987
Type of Publication:
Theses
Pages:
97
Authors:
Mohamed Bahgt Mohamed Mostafa
BibID
10445086
Keywords :
Food Science
Abstract:
this part concerned eith the effect of incorporation of whey proteins on the yield, quality and ripening of blue - veind cheese made from rrcombined milk. the work of this pat was divided in to two sections. utilization of hydrolyses lactose fluid sweet whey in ice cream making. production of ice cream from buffaloed/ butter milk mixture.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف