Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Technological Studies On Processed Cheese
Faculty
Agriculture
Year:
0
Type of Publication:
Theses
Pages:
Authors:
Mahmoud El-Saied El-Desoki Borham
BibID
10446887
Keywords :
Cheese
Abstract:
the first part was concerned with the possibility of replacing the imported cheddar cheese by cheese-curd slurry in the manufacture of egyptian processed cheese. the second part was carried to assests information on the quality of processed cheese spread (Abou-El-Hool) madefrom blends containing rapidly ripened directly acidified ras cheese.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف