Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Nitrose-Amine Compounds In Some Local And Import Meat Products
Faculty
Agriculture
Year:
1983
Type of Publication:
Theses
Pages:
154
Authors:
Afaf Ibrahim Khazbak
BibID
10456151
Keywords :
Biotechnology Industries
Abstract:
the level of nitrite and gross chemical comosition of some market samples of sausages, luncheon and bastirm. Nitrosamines levels in some locally produced meat products. influence of ascorbyl palmitat dose on the nitrosamine level of local meat products. the effect of nitrate dose on the color, flavor, micro--bial load as well as protein degradatio, lipids oxidation and storage life of prepared sausages.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف