Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Ulitization of Flour of Some Germinated Grains or Legumes in Production of Some Bakery Products\
Faculty
Agriculture
Year:
1983
Type of Publication:
Theses
Pages:
213
Authors:
Mohamed Ahmed Aly Abdel-Kader
BibID
10572000
Keywords :
Food Industry And Trade
Abstract:
The present investigation was conducted to producte bread (pan or popular bread) using wheat flour (72% extraction) replaced partially by whole germinated wheat, maize or defatted soybeen in order to improve the nutritional quality of the bread.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف