Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies On The Effect Of Adding Milk And Vegetable Protein Hydrolysates On Some Flavour Components In Soft Cheese
Faculty
Agriculture
Year:
1979
Type of Publication:
Theses
Pages:
203
Authors:
Neama Mohamed Ismail El-Shafie
BibID
10480243
Keywords :
Cheese
Abstract:
Study, the effect of adding partial hydrolysed milk and vegetable proteins in the manufature of domiati cheese. therefore the study was covered in two parts. in the first part, casein, whey and soyprotein hydrolysates were prepared by mucor michei (Mm), Indothia Parasitica (Ip), And Mucor pusillus (Mp) Proteases.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف