Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies On Using Some Antioxidants In Table Butter
Faculty
Agriculture
Year:
1978
Type of Publication:
Theses
Pages:
116
Authors:
Mohamed Magdy Zaky El-Abbassy
BibID
10479529
Keywords :
Butter
Abstract:
Test Some antioxidants under butter storage conditions available in the A.R.E. two commercial antioxidantss; namely butylated hydroxyanisole (BHA) and ButylatedHydroxytoluene BHT) permited in fat products other than butter in many countries, were examined in butter.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف