Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies On Some Bakery Products Mixes
Faculty
Agriculture
Year:
1977
Type of Publication:
Theses
Pages:
159
Authors:
Hassan Ali Ibrahim Siliha
BibID
10486988
Keywords :
Bread Industry
Abstract:
This necessiates to Study the following points: Preparation of cake-mixes ingredients. Effect of adding soybean, sweet-potato and peanutflouurs to wheat flour on the physical properties of the resulting dough. Effect of adding some flour substitutes to cake mixes on the resultant cake. The possibility of producing dried whole egg as well as egg yolk for use in cake mixes instead of fresh.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف