Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
EFFECT OF RIPENING TEMPERATURES ON PROTEOLYSIS AND LIPOLYSIS IN THE OUTER AND INNER REGIONS OF RAS-TYPE CHEESE MADE BY VARIOUS SALTING METHODS
Faculty
Agriculture
Year:
1988
Type of Publication:
Article
Pages:
1-16
Authors:
ALY, ME, ELELLA, WMA, BAKY, AAA, FOX, PF
DOI:
10.1016/0308-8146(88)90002-7
Journal:
FOOD CHEMISTRY ELSEVIER SCI LTD
Volume:
28
Research Area:
Chemistry; Food Science \& Technology; Nutrition \& Dietetics
ISSN
ISI:A1988M744100001
Keywords :
EFFECT , RIPENING TEMPERATURES , PROTEOLYSIS , LIPOLYSIS , , OUTER
Abstract:
Not Available
Online
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف