Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Chemical And Microbiological Studies On Canned Fish
Faculty
Agriculture
Year:
1982
Type of Publication:
Theses
Pages:
94
Authors:
Farid Hassan Mohamed Badr
BibID
10463425
Keywords :
Canned Fish
Abstract:
Study the Effect of storage temperature (room Temperature and incubated at 37*C and 55*C)On The Microbiological, Chemcal and organoleptical properties of locally canned mackerel periodically every month for A storage period of 6 months. Some Of The Canned Samples were left for ayear under the aforementioned condition which were microbiologically analysed.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف