Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies on some Fruit Juice Concentrates\
Faculty
Agriculture
Year:
1981
Type of Publication:
Theses
Pages:
144
Authors:
Magdy Ghanem Abd El-Fadeel
BibID
10568818
Keywords :
juices
Abstract:
1- br>physical and chemical chemical characteristics, and flavor materials of some mango varieties i.e. Zibda, Pairy, and Baladi. 2- The effect of processing mango juice concentrates by different methods being freeze-concentration, concentration by heating under vacuum, and serum-pulp method on the flavoring materials and some chemical characteristics Which affect the organoleptic properties of the resulted juice. 3- Changes that occur in Zibda mango juice concentrate during storage at 10 akd 40°F.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف