Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Chemical and Microbiological Studies on Pickled Cucumber in U.A.R
Faculty
Agriculture
Year:
1968
Type of Publication:
Theses
Pages:
156
Authors:
Mohamed Nabil Sayed Mohamed
BibID
10560048
Keywords :
Cucumber industry
Abstract:
Commercial Pickles are examined chemically and bacteriologically at intervals. Such is carried out on pickles fermented by either fresh or old brine. - The pervious scheme is also done on cucumbers pickled under laboratory conditions. - The use of a starter is investigated. - Bacteria isolated are charcterised to find out the functional group.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف