Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies in The Microbiology of Fermented Milks Common In Egypt
Faculty
Agriculture
Year:
1960
Type of Publication:
Theses
Pages:
92
Authors:
Mourad Ahmed Abu-Bakr Demerdash
BibID
10546067
Keywords :
Fermented Milk
Abstract:
The main object of the primitive dairy industry in Egypt is to separate milk fats as butter, and transforming the remaining skim milk to other products wich very according to climatical conditions and locality. The Persent study was undertaken to supply information on the microbiology of these fermented milk products, of wich little is known.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف