Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Effect Of Some Preservatives On The Properties Of Soft Cheese(Karjesh Cheese)
Faculty
Agriculture
Year:
1980
Type of Publication:
Theses
Pages:
108
Authors:
Samira Mostafa Ali Morshed
BibID
10471754
Keywords :
cheese
Abstract:
The Chemical Products Formed During Cheese ripening Have Little Preservative effect For The Most Part, Although Fatty Acids Aepress the anaerobes. In Fact Most Cheeses Become more alkaline with the progress of age, accordingly The Cheese Become More Susceptible to spoilage By bacteria.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف