Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
ُُُُُEffect Of Some Enzymes Added To Pickling Solution On Soft Cheese Ripening
Faculty
Agriculture
Year:
1979
Type of Publication:
Theses
Pages:
81
Authors:
Reda Abd-El-Latif Mostafa
BibID
10472956
Keywords :
Cheese
Abstract:
studies on the effect of these enzymes, when added to pickling solution on domiati cheese ripening. the ressearch has been carried out under one, part consists of two sections: characterization of pepsin and trypsin in relation to cheese manufacture. Effect of adding trypsin and pepsin to the pickling solution on, domiati cheese ripening.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف