Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
The Use Of Vegetable Gums And Soymilk In The Manufacture Of Ice Cream
Faculty
Agriculture
Year:
1979
Type of Publication:
Theses
Pages:
135
Authors:
Mamdouh Mostafa Kamal Metwally
BibID
10477898
Keywords :
Cheese
Abstract:
Examine The Use Of Some Vegetable, Gums Namely Carboxymethylcellulose (CMC), Guar Gum, And Locust Bean Gum (LBG) individually or in different combinations with each other As ice cream stabilizers instead of gelatin Also, the substitution of milk solids not fat (msnf) in ice cream mixture with thatof soya bean extraction was the second aim of this study
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف