Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Technological Studies On Fish ”Smoked Keshr-Bayad”
Faculty
Agriculture
Year:
1993
Type of Publication:
Theses
Pages:
101
Authors:
Abd-Elrahman Mohamed Ahmed Sulieman
BibID
10415268
Keywords :
Food Technology
Abstract:
Therefore,The Present Work was Carried Out To Study The Utilization Of keshr-Bayad Fish (Lates Niloticus), In The Prouction Of Smoked Fish Fillets By Warm-Smoking. The Effect Of Cold Storage On Chenical Composition.Microbiological Changes And Organoleptic Properties Of Smoked Fillets Treated With Different Levels Of Papain Enzyme, Was Also Studied.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف