Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Technological Studies On Some Pickled Foods
Faculty
Agriculture
Year:
1993
Type of Publication:
Theses
Pages:
148
Authors:
Mohamed Ibrahem Ahmed Omer
BibID
10415137
Keywords :
Food Technology
Abstract:
The Objectives Of The PresentStudy Can Be Outlined as Follows: Investigation Of TheInfluence Of Using Starter Culture For Cucumber Carrots And limes On The Chemical Physical and Microbiological Characteristics Of The Pickles During Fermentation process And Subsequent Storage .Studying The Effect Of Addying Calcium Chloride As Firming Agent On The Texture Property Of The Cucumber Pickles.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف