Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies On Caanning Of Orange Juice And Peas
Faculty
Agriculture
Year:
1988
Type of Publication:
Theses
Pages:
112
Authors:
Mostafa Husseiny Mostafa Zeid
BibID
10442118
Keywords :
Food Technology
Abstract:
STUDY THE EFFECT OF CANNING STEPS AND STORAGE ON CHEMICAL COMPOSITION, MICROBIOLOGICAL CHANGES AND ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF ORANGE JUICE ANDGREEN PEAS, AS WELL AS TO DEFINE THE TIME REQUIRED TO OPTIMUM THERMAL PROCESSING TO MAINTAIN ARATE OF SPOILAGE OF LESS THAN ONE PER THOUSAND.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف