Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Studies On The Quality Of Rice And Parboiled Rice During Storage
Faculty
Agriculture
Year:
1988
Type of Publication:
Theses
Pages:
77
Authors:
El-Sayed El-Hussaini Abd El-Reheim Mohamed Koura
BibID
10442212
Keywords :
Quality Of Rice
Abstract:
THIS TRADITIONAL PROCESS IS PERFORMED BEFORE MILLING IN order TO REDUCE GRAIN BREAKAGE DURING MILLING,IN ADDITION TO THE IMPROVEMENT OF RICE QUALITY. BUT, NO INFORMATIONS ARE AVAILABLE ABOUT PROCESSING RICE BY PARBOILING METHOD AFTER HARVEST BEFORE DRYING THEN STORED THIS RICE UNTILL MILLING.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف