Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Utilization Of Isolate Protein from Egyptian Legumes as Meat Substitutes In Hamburger Manufacture
Faculty
Agriculture
Year:
1984
Type of Publication:
Theses
Pages:
182
Authors:
Khaled Mohammed Abd El-Wahab Ayad
BibID
10460250
Keywords :
Food Technology
Abstract:
Survey study on minced meat of local in the from of hmmburger. Studying the chemical and bacteriologicl evaluation of minced camel meat and soybean flours and curds; as well as mixtures prepured from them. the effect of cooling and freazing storage on the chemical, bacteriological and organc leptic changes encountered of such products.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف