السمات الفطرية للحوم السمان مع محاولة لتحسين حالتها الصحية

Faculty Veterinary Medicine Year: 1900
Type of Publication: ZU Hosted Pages:
Authors:
Journal: لايوجد Volume:
Keywords : السمات الفطرية للحوم السمان , محاولة لتحسين    
Abstract:
Not Available
   
     
 
       

Author Related Publications

  • Mohammed Tharwat Mohamed Ismaiel , "Improvement the shelf life of minced beef", Acta Zhengzhou University, 2014 More
  • Mohammed Tharwat Mohamed Ismaiel , "Isolation of antibiotic resistant bacteria from retail chicken meat.", Suez Canal university, 2015 More
  • Mohammed Tharwat Mohamed Ismaiel , "Oxytetracycline residues in marketed Frozen beef livers at Sharkia, Egypt.", BENHA university, 2014 More
  • Mohammed Tharwat Mohamed Ismaiel , "A brief review on prevalence of antimicrobial residues and antimicrobial resistant bacteria isolated from food in Saudi Arabia", Acta Zhengzhou University, 2015 More
  • Mohammed Tharwat Mohamed Ismaiel , "A review on typing of Non-typhoidal Salmonella (NTS)", Journal of Pure and Applied Microbiology, 2015 More

Department Related Publications

  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "التقيم الكيميائى والحسى للأسماك المملحة أثناء فترة حفظها عند درجة 4 درجة مئوية", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا الأريثروميسين فى لحوم الدواجن مع التركيز على تأثير بعض المعاملات على ثباته.", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تأثير طهى ثم تبريد الدواجن على تواجد الكلوستريديم برفرينجنز", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تواجد بعض ميكروبات التسمم ألغذائى فى بعض الأطعمة المجهزة الاستهلاك", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا المبيدات الحشرية الهيدروكلونية فى أنسجة الدجاج النيىء والمطبوخ وعلاقتها بالصحة العامة.", لايوجد, 1900 More
Tweet