Morshdy.A, &Ahmed Elsayed tharwat. (2018). Quality Assessment of marketed fresh water fish.5th international food safety conference Damanhour university.

Faculty Veterinary Medicine Year: 2018
Type of Publication: ZU Hosted Pages:
Authors:
Journal: 5th international food safety conference Damanhour university 5th international food safety conference Damanhour university Volume:
Keywords : Morshdy.A, &Ahmed Elsayed tharwat. (2018). Quality    
Abstract:
Quality Assessment of marketed fresh water fish
   
     
 
       

Author Related Publications

  • Alaaeldeen Mohamed Ali Morshdy, "Determination of organochlorine pesticides (OCPs) in the edible offal of Egyptian buffalo", Japanese Journal of Veterinary Research, 2013 More
  • Alaaeldeen Mohamed Ali Morshdy, "Effect of cooking methods on some antibiotic residues in chicken meat", Japanese Journal of Veterinary Research, 2016 More
  • Alaaeldeen Mohamed Ali Morshdy, "دور حمض البنزويك كمزيل للتلوث الفطري في اللحوم والمخلفات الحيوانية الطازجة الصالحة للإستهلاك الادمي", لايوجد, 1900 More
  • Alaaeldeen Mohamed Ali Morshdy, "التقييم الفطري للمخلفات الحيوانية الطازجة الصالحة للإستهلاك الادمي", لايوجد, 1900 More
  • Alaaeldeen Mohamed Ali Morshdy, "قياس بعض بقايا المعادن الثقيلة فى لحوم الجمال", لايوجد, 1900 More

Department Related Publications

  • Ibrahiem Hassan Ibrahiem Amer, "التقييم الميكروبى للمثلوجات اللبنية المصرية (الارز باللبن)", لايوجد, 1900 More
  • Ibrahiem Hassan Ibrahiem Amer, "متبقيات الفيوراذوليدون فى بيض الدجاج", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تقييم التجهيز الصحى لذبائح بدارى التسمين وتأثيره على فترة حفظها مبردة", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "مدى تواجد الميكروبات المعوية على أسطح ذبائح الماشية مع أهمية خاصة للإيشيريشيا كولاى الممرضة", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "التقييم الصحى لمذبوحات الأرانب", لايوجد, 1900 More
Tweet