Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
: Ameliorative effect of Dill and Coriander Oils addition on Quality Characteristics and Oxidative Stability of Tallaga Cheese Manufactured using Vegetable Oil
Faculty
Agriculture
Year:
2021
Type of Publication:
ZU Hosted
Pages:
Authors:
Hind Ahmed Mamdouh Ali Akkad
Staff Zu Site
Abstract In Staff Site
Journal:
J. of Food and Dairy Sci Mansoura Univ
Volume:
Keywords :
, Ameliorative effect , , Dill , Coriander Oils addition
Abstract:
تم تصنيع جبن التلاجة باستخدام لبن4٪ دهن (كنترول)، وأضيف زيت دوار الشمس إلى اللبن الفرز كبديل لدهن اللبن. وأضيفت زيوت الشبت والكزبرة إلى معاملات الجبن المصنع بزيت دوار الشمس بمعدل 0.2٪ لكل منهما. وتلى ذلك تحليل معاملات الجبن من حيث التركيب ا
Author Related Publications
Hind Ahmed Mamdouh Ali Akkad, "Effect of intercropping systems and NPK foliar application on productivity and competition indices of black cumin and fenugreek.", Current research web, 2018
More
Hind Ahmed Mamdouh Ali Akkad, "Virulence of Entomopathogenic Fungi against Culex pipiens: Impact on Biomolecules Availability and Life Table Parameters.", Elsevier, 2021
More
Hind Ahmed Mamdouh Ali Akkad, "Functional Yoghurt Beverages Fortified with Different Sorts of Carrot Products", .Mansoura Univ, 2021
More
Hind Ahmed Mamdouh Ali Akkad, "EXPRESSION PROFILE OF REDOX ACTIVE SECONDARY METABOLITES RELATED GENES OBTAINED BY TRANSCRIPTOME SEQUENCING UNDER SALT AND DROUGHT STRESS IN SWEET POTATO", Future Science Association, 2018
More
Hind Ahmed Mamdouh Ali Akkad, "In Vitro Bio-Medical Studies on Psidium Guajava Leaves", Plant Archives, 2018
More
Department Related Publications
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad, "A Comprehensive Review of the Composition, Nutritional Value, and Functional Properties of Camel Milk Fat", MDPI, 2021
More
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad, "بعض الخواص الفيزوكيميائية والوظيفية للكازين وبروتينات الحمص ومخاليطهما", مجلة الزقازيق للبحوث الزراعية, 2015
More
Awatef Lotfy Mohamed ElSayed, "STUDIES ON THE POSSIBILITIES TO USE AGRICULTURAL AND FOOD WASTES TO PRODUCE ETHANOL ALCOHOL. 1-FACTORS AFFECTING THE ETHANOL PRODUCTION FROM SUGAR BEET MOLASSES دراسات حول امكانيه استخدام المخلفات الزراعيه والغذائيه على انتاج كحول الايثايل 1- العوامل المؤثرة على انتاج كحول الايثايل من مولاس بنر السكر", جامعه الزقازيق - كليه التكنولوجيا والتنميه -قسم علوم الاغذيه والالبان, 2018
More
Awatef Lotfy Mohamed ElSayed, "STUDIES ON SOME CHEMICAL POLLUTANTS IN SOME FOOD PRODUCTS ACRYLAMIDE CONTENT AND HEAVY METALS IN SOME BAKERY AND DRIED FRUITS PRODUCTS . دراسات على بعض الملوثات الكيماوية في بعض منتجات الأغذيه 1-محتوى مادة الأكريلاميد والمعادن الثقيلة في بعض منتجات المخابز والفواكه المجففة", جامعه الزقازيق - كليه التكنولوجيا والتنميه -قسم علوم الاغذيه والالبان, 2022
More
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف