Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Production of Probiotic Low-Fat Yoghurt Supplemented with Guava Seeds Powder
Faculty
Agriculture
Year:
2020
Type of Publication:
ZU Hosted
Pages:
91 – 96
Authors:
Elsayed Mohamed Abdel Wahed Khalil
Staff Zu Site
Abstract In Staff Site
Journal:
J. of Food and Dairy Sci., , 11 (4): Mansoura Univ
Volume:
11
Keywords :
Production , Probiotic , Low-Fat , Yoghurt , Supplemented , with
Abstract:
Guava seeds powder (GSP) is rich source of crude fiber, minerals, and antioxidants compounds. The present study was administered to evaluate the effect of supplementation with GSP on the physicochemical, rheological, and sensory properties
Author Related Publications
Elsayed Mohamed Abdel Wahed Khalil, "IMPROVING PROPERTIES OF NON-FAT YOGHURT USING FAT REPLACERS", Zagazig Univesity Faculty of Agriculture, 2017
More
Elsayed Mohamed Abdel Wahed Khalil, "Effect of Ginger Rhizomes Extracts on Keeping Quality and Oxidative Stability of UF-White Soft Cheese", Mansoura University, 2018
More
Elsayed Mohamed Abdel Wahed Khalil, "Effect of oat flour supplementation on the physicochemical, microbiological and organoleptic properties of low fat probiotic labneh", The Egyptian Society of Dairy Science, 2019
More
Elsayed Mohamed Abdel Wahed Khalil, "GROWTH AND SURVIVAL OF SOME LACTIC ACID BACTERIAL STRAINS IN CAMEL’S MILK نشاط بعض سلالات بكتيريا حمض اللاكتيك و البفيدوبكتيريا في لبن النوق", N. Egypt. J. Microbiol., 2009
More
Elsayed Mohamed Abdel Wahed Khalil, ""Detection of Staphylococcus aureus enterotoxins in milk, milk products as well as milk handlers in Sharkia Governorate". الكشف عن السموم المعوية لميكروب ستافيلوكوكس أوريوس في الألبان ومنتجاتها والقائمين بتداولها في محافظة الشرقية", Annals of Agric. Sci., Moshtohor, 2012
More
Department Related Publications
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad, "A Comprehensive Review of the Composition, Nutritional Value, and Functional Properties of Camel Milk Fat", MDPI, 2021
More
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad, "بعض الخواص الفيزوكيميائية والوظيفية للكازين وبروتينات الحمص ومخاليطهما", مجلة الزقازيق للبحوث الزراعية, 2015
More
Awatef Lotfy Mohamed ElSayed, "STUDIES ON THE POSSIBILITIES TO USE AGRICULTURAL AND FOOD WASTES TO PRODUCE ETHANOL ALCOHOL. 1-FACTORS AFFECTING THE ETHANOL PRODUCTION FROM SUGAR BEET MOLASSES دراسات حول امكانيه استخدام المخلفات الزراعيه والغذائيه على انتاج كحول الايثايل 1- العوامل المؤثرة على انتاج كحول الايثايل من مولاس بنر السكر", جامعه الزقازيق - كليه التكنولوجيا والتنميه -قسم علوم الاغذيه والالبان, 2018
More
Awatef Lotfy Mohamed ElSayed, "STUDIES ON SOME CHEMICAL POLLUTANTS IN SOME FOOD PRODUCTS ACRYLAMIDE CONTENT AND HEAVY METALS IN SOME BAKERY AND DRIED FRUITS PRODUCTS . دراسات على بعض الملوثات الكيماوية في بعض منتجات الأغذيه 1-محتوى مادة الأكريلاميد والمعادن الثقيلة في بعض منتجات المخابز والفواكه المجففة", جامعه الزقازيق - كليه التكنولوجيا والتنميه -قسم علوم الاغذيه والالبان, 2022
More
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف