Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Characterization of Shiga toxigenic Escherichia coli isolated from raw bovine milk and some artisanal dairy products in Egypt based on Multiplex PCR assay
Faculty
Veterinary Medicine
Year:
2016
Type of Publication:
ZU Hosted
Pages:
212-231
Authors:
Asmaa Salah Mouhamd
Staff Zu Site
Abstract In Staff Site
Journal:
3 rd International Food Safety Conference, Damanhur University جامعة دمنهور
Volume:
5
Keywords :
Characterization , Shiga toxigenic Escherichia coli isolated
Abstract:
Shiga toxin (ST) producing Escherichia coli (STEC) have emerged as important food-borne enteropathogens frequently associating serious to fatal disorders in humans and shown to be resistant to a wide spectrum of antibiotics. The current s
Author Related Publications
Asmaa Salah Mouhamd, "Occurrence of Bacillus cereus in raw milk and some dairy products in Egypt", Japanese Journal of Veterinary Research 64(Supplement 2): S95-102, 2016., 2016
More
Asmaa Salah Mouhamd, "Diversity of lactic acid bacteria isolated from raw milk inElsharkia province, Egypt", Japanese Journal of Veterinary Research 64(Supplement 2): S23-30, 2016., 2016
More
Asmaa Salah Mouhamd, "Effect of milking techniques on milk composition and sanitary condition of milk in El Sharkia Governorate", Journal of the Egyptian Veterinary Medical Association., 2013
More
Asmaa Salah Mouhamd, "Prevalence, molecular characterization and antimicrobial resistance of L. monocytogenes isolated from raw milk and dairy products.", Zagazig university, 2014
More
Asmaa Salah Mouhamd, "SCREENING OF SOME DAIRY PRODUCTS IN EGYPT FOR AFLATOXIN-M1 CONTAMINATION AND SOME HEAVY METAL RESIDUES.", Springer, 2017
More
Department Related Publications
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "التقيم الكيميائى والحسى للأسماك المملحة أثناء فترة حفظها عند درجة 4 درجة مئوية", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا الأريثروميسين فى لحوم الدواجن مع التركيز على تأثير بعض المعاملات على ثباته.", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تأثير طهى ثم تبريد الدواجن على تواجد الكلوستريديم برفرينجنز", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تواجد بعض ميكروبات التسمم ألغذائى فى بعض الأطعمة المجهزة الاستهلاك", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا المبيدات الحشرية الهيدروكلونية فى أنسجة الدجاج النيىء والمطبوخ وعلاقتها بالصحة العامة.", لايوجد, 1900
More
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف