Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
The effect of rosemary extract and lactic acid on the quality of refrigerated broiler fillets
Faculty
Veterinary Medicine
Year:
2018
Type of Publication:
ZU Hosted
Pages:
Authors:
Mohamed Abdelfattah Mohamed Ahmed Nasr
Staff Zu Site
Abstract In Staff Site
Journal:
J Food Sci Technol Elsevier
Volume:
Keywords :
, effect , rosemary extract , lactic acid , , quality
Abstract:
The current study investigated the effect of rosemary extract (0.2% RE) and lactic acid (1% LA) on some freshness, bacterial parameters and formation of biogenic amines during refrigeration of broiler fillets. Ninety broiler fillet samples
Author Related Publications
Mohamed Abdelfattah Mohamed Ahmed Nasr, "Reproductive performance of Brown Swiss, Holstein and their crosses under subtropical environmental conditions", Elsevier, 2015
More
Mohamed Abdelfattah Mohamed Ahmed Nasr, "Use of radiography to identify keel bone fractures in laying hens and assess healing in live birds", Veterinary Record, 2011
More
Mohamed Abdelfattah Mohamed Ahmed Nasr, "The effect of keel fractures on egg-production parameters, mobility and behaviour in individual laying hens", Universities Federation for Animal Welfare, 2012
More
Mohamed Abdelfattah Mohamed Ahmed Nasr, "Do Laying Hens with Keel Bone Fractures Experience Pain?", PLoS ONE, 2012
More
Mohamed Abdelfattah Mohamed Ahmed Nasr, "Prevalence of nematode infection and faecal egg counts in free-range laying hens: relations to housing and husbandry.", British Poultry Science, 2013
More
Department Related Publications
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "التقيم الكيميائى والحسى للأسماك المملحة أثناء فترة حفظها عند درجة 4 درجة مئوية", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا الأريثروميسين فى لحوم الدواجن مع التركيز على تأثير بعض المعاملات على ثباته.", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تأثير طهى ثم تبريد الدواجن على تواجد الكلوستريديم برفرينجنز", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تواجد بعض ميكروبات التسمم ألغذائى فى بعض الأطعمة المجهزة الاستهلاك", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا المبيدات الحشرية الهيدروكلونية فى أنسجة الدجاج النيىء والمطبوخ وعلاقتها بالصحة العامة.", لايوجد, 1900
More
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف