Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
تأثير بعض مزيلات التلوث على الإيشيريشيا كولاى فى فيليه الدجاج
Faculty
Veterinary Medicine
Year:
2016
Type of Publication:
ZU Hosted
Pages:
Authors:
Ahmed Alsayed Tharwat
Staff Zu Site
Abstract In Staff Site
Journal:
3rd International Food Safety Conference, Damanhur University, 10/10/2016 3rd International Food Safety Conference, Damanhur University, 10/10/2016
Volume:
Keywords :
تأثير , مزيلات التلوث , الإيشيريشيا كولاى , فيليه
Abstract:
This study was undertaken to investigate the effect of some organic acids in different concentration on E. coli in chicken fillet. Organic acids reduce pH of chicken fillet after dipping directly to reach 3.9 by dipping in 2% acetic, lactic
Author Related Publications
Ahmed Alsayed Tharwat, "Prevalence and decontamination of Staphylococcus aureus in ready to eat chicken meat", Damanhour University, 2018
More
Ahmed Alsayed Tharwat, "Prevalence of multidrug-resistant Aeromonas hydrophila in crustaceans", Advances in Animal and Veterinary Sciences, 2022
More
Ahmed Alsayed Tharwat, "Prevalence and Distribution of Enterotoxin Genes among Bacillus cereus Isolated from Meat and Meat Products in Egypt", Advances in Animal and Veterinary Sciences, 2020
More
Ahmed Alsayed Tharwat, "High efficacy of a characterized lytic bacteriophage in combination with thyme essential oil against multidrug resistant Staphylococcus aureus in chicken products", Shiraz University, 2020
More
Ahmed Alsayed Tharwat, "Hygienic status of meat served at hospitals and its improvement after HACCP implementation", Japanese Journal of Veterinary Research, 2019
More
Department Related Publications
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "التقيم الكيميائى والحسى للأسماك المملحة أثناء فترة حفظها عند درجة 4 درجة مئوية", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا الأريثروميسين فى لحوم الدواجن مع التركيز على تأثير بعض المعاملات على ثباته.", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تأثير طهى ثم تبريد الدواجن على تواجد الكلوستريديم برفرينجنز", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تواجد بعض ميكروبات التسمم ألغذائى فى بعض الأطعمة المجهزة الاستهلاك", لايوجد, 1900
More
Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا المبيدات الحشرية الهيدروكلونية فى أنسجة الدجاج النيىء والمطبوخ وعلاقتها بالصحة العامة.", لايوجد, 1900
More
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف