Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Some Immunizing Properties Concerning Pasteurella Multocida in Poultry
Faculty
Veterinary Medicine
Year:
1978
Type of Publication:
Theses
Pages:
149
Authors:
Saher Makeen Gergis
BibID
10092364
Keywords :
Veterinary Microbiology
Abstract:
The highest protein level (5~84 gm % and 5.81 gm) were produced by oil adjuvant and sodium a.l ginate vaccines at 56 days after vaccination~ vYhile alum ppt. vaccine produced their highest protein level 5.72. gm % and 4~98 gm % at 56 and 42 days respectiv(2~1 gm % and 2~3 gm %) respeotively at 56 days aftervaccination.3~ The oiladjuvant and sodium alginate vaccines induced the highest indirect haemagglutination titres (1024 and 1152) respectively at 56 days post vaccination. While the average titres induc
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف