Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
Chemical and physical changes in domiati cheese during storage
Faculty
Specific Education
Year:
1993
Type of Publication:
Theses
Pages:
100
Authors:
Ibrahim Ahmed Ibrahim selim
BibID
10845314
Keywords :
cheese
Abstract:
Damiati cheese is the most famous cheese in egypt and middle east most of the consumers preferit. inspite of the numerous research for the improvement of such kind of cheese. effect of kind of milk. heat treatment applied to cheese milk. the presence of starter and the concentration of salt on physical and chemical, properties of cheese. this study is divided into three main parts.
PDF
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف