Zagazig University Digital Repository
Home
Thesis & Publications
All Contents
Publications
Thesis
Graduation Projects
Research Area
Research Area Reports
Search by Research Area
Universities Thesis
ACADEMIC Links
ACADEMIC RESEARCH
Zagazig University Authors
Africa Research Statistics
Google Scholar
Research Gate
Researcher ID
CrossRef
بعض الخواص الفيزوكيميائية والوظيفية للكازين وبروتينات الحمص ومخاليطهما
Faculty
Technology and Development
Year:
2015
Type of Publication:
ZU Hosted
Pages:
Authors:
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad
Staff Zu Site
Abstract In Staff Site
Journal:
مجلة الزقازيق للبحوث الزراعية مجلة الزقازيق للبحوث الزراعية
Volume:
Keywords :
, الخواص الفيزوكيميائية والوظيفية للكازين وبروتينات الحمص
Abstract:
In this study, physicochemical and functional properties of chickpea (Cicer arietinum L.) protein, casein and their mixtures were studied. The mixtures were prepared by alkaline solubility followed by isoelectric precipitation. The proteins
Author Related Publications
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad, "A Comprehensive Review of the Composition, Nutritional Value, and Functional Properties of Camel Milk Fat", MDPI, 2021
More
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad, "A Comparative Study of Milk Fat Extracted from the Milk of Different Goat Breeds in China: Fatty Acids, Triacylglycerols and Thermal and Spectroscopic Characterization", MDPI, 2022
More
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad, "How does camel milk fat profile compare with that of human milk fat to serve as a substitute for human milk?", Elsevier, 2023
More
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad, "Plain set and stirred yogurt with different additives: implementation of food safety system as quality checkpoints", peerj, 2022
More
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad, "The chemical composition, production technology, authentication, and QC analysis of dried milk", Elsevier, 2022
More
Department Related Publications
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad, "A Comprehensive Review of the Composition, Nutritional Value, and Functional Properties of Camel Milk Fat", MDPI, 2021
More
Awatef Lotfy Mohamed ElSayed, "STUDIES ON THE POSSIBILITIES TO USE AGRICULTURAL AND FOOD WASTES TO PRODUCE ETHANOL ALCOHOL. 1-FACTORS AFFECTING THE ETHANOL PRODUCTION FROM SUGAR BEET MOLASSES دراسات حول امكانيه استخدام المخلفات الزراعيه والغذائيه على انتاج كحول الايثايل 1- العوامل المؤثرة على انتاج كحول الايثايل من مولاس بنر السكر", جامعه الزقازيق - كليه التكنولوجيا والتنميه -قسم علوم الاغذيه والالبان, 2018
More
Awatef Lotfy Mohamed ElSayed, "STUDIES ON SOME CHEMICAL POLLUTANTS IN SOME FOOD PRODUCTS ACRYLAMIDE CONTENT AND HEAVY METALS IN SOME BAKERY AND DRIED FRUITS PRODUCTS . دراسات على بعض الملوثات الكيماوية في بعض منتجات الأغذيه 1-محتوى مادة الأكريلاميد والمعادن الثقيلة في بعض منتجات المخابز والفواكه المجففة", جامعه الزقازيق - كليه التكنولوجيا والتنميه -قسم علوم الاغذيه والالبان, 2022
More
Ibrahim Ahmed Bakry Sayed Ahmad, "A Comparative Study of Milk Fat Extracted from the Milk of Different Goat Breeds in China: Fatty Acids, Triacylglycerols and Thermal and Spectroscopic Characterization", MDPI, 2022
More
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
شراقوة
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف