Improvement the shelf life of minced beef

Faculty Veterinary Medicine Year: 2014
Type of Publication: ZU Hosted Pages:
Authors:
Journal: Life Science Journal Acta Zhengzhou University Volume:
Keywords : Improvement , shelf life , minced beef    
Abstract:
This study examined the effect of acetic acid, carbon dioxide and ground mustard, on the microbiological and chemical quality of raw minced beef storage at 4 °C. The results showed that addition of acetic acid, carbon dioxide and ground mus
   
     
 
       

Author Related Publications

  • Mohammed Tharwat Mohamed Ismaiel , "السمات الفطرية للحوم السمان مع محاولة لتحسين حالتها الصحية", لايوجد, 1900 More
  • Mohammed Tharwat Mohamed Ismaiel , "Isolation of antibiotic resistant bacteria from retail chicken meat.", Suez Canal university, 2015 More
  • Mohammed Tharwat Mohamed Ismaiel , "Oxytetracycline residues in marketed Frozen beef livers at Sharkia, Egypt.", BENHA university, 2014 More
  • Mohammed Tharwat Mohamed Ismaiel , "A brief review on prevalence of antimicrobial residues and antimicrobial resistant bacteria isolated from food in Saudi Arabia", Acta Zhengzhou University, 2015 More
  • Mohammed Tharwat Mohamed Ismaiel , "A review on typing of Non-typhoidal Salmonella (NTS)", Journal of Pure and Applied Microbiology, 2015 More

Department Related Publications

  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا بعض المعادن الثقيلة فى قشريات المياه العذبة (أربيان المياه العذبة).", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تقييم الفطري للمخلفات الحيوانية الطازجة و الصالحة للاستهلاك الآدمي", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "الحالة الصحية لبعض منتجات لحوم الدواجن المسوقة بمحافظة الشرقية.", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تقييم التلوث الفطرى لبعض الأسماك المجمدة باسواق الشرقية", لايوجد, 1900 More
  • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا بعض المعادن الثقيلة فى أنسجة الماعز فى كلا من المناطق الحضرية والريفية.", لايوجد, 1900 More
Tweet