Improvement the shelf life of minced beef

Faculty Veterinary Medicine Year: 2015
Type of Publication: ZU Hosted Pages:
Authors:
Journal: journal of food safety journal of food safety Volume:
Keywords : Improvement , shelf life , minced beef    
Abstract:
Such results declared that the most effective decontaminant of minced beef was using the freshly ground mustard. Mustard Essential oils affected the microbial cell membrane integrity, resulting in: A loss of cell homeostasis. Affected
   
     
 
       

Author Related Publications

    Department Related Publications

    • Ibrahiem Hassan Ibrahiem Amer, "حساسية بعض ميكروبات التسمم الغذائى المعزولة من اللبن للمطهرا ت", لايوجد, 1900 More
    • Ibrahiem Hassan Ibrahiem Amer, "المحتوي الأولي لبقايا المعادن الثقيلة في لبن الأبقار الخام و توزيعها في بعض منتجات الألبان", لايوجد, 1900 More
    • Ibrahiem Hassan Ibrahiem Amer, "ميكروبات الكلوستريد يا فى اللبن وبعض منتجاتة", لايوجد, 1900 More
    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "الحالة الصحية للدجاج المجهز يدويا", لايوجد, 1900 More
    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "مدى تواجد أنواع الكامبيلوباكتر في الدواجن المجهزة وبعض منتجاتها مع محاولة لخفض نسبة التلوث بها باستخدام بعض الأحماض العضوية", لايوجد, 1900 More
    Tweet