Estimation of mercury content in the buffalo meat and offal

Faculty Veterinary Medicine Year: 2014
Type of Publication: ZU Hosted Pages:
Authors:
Journal: journal of food safety journal of food safety Volume:
Keywords : Estimation , mercury content , , buffalo meat , offal    
Abstract:
Residues of the total mercury in the edible tissues of the buffalo were within the maximum permissible limits. Kidney had the highest residue levels followed by the liver and finally the meat. Buffalo slaughtered at Mansura had the high
   
     
 
       

Author Related Publications

    Department Related Publications

    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا بعض المعادن الثقيلة فى قشريات المياه العذبة (أربيان المياه العذبة).", لايوجد, 1900 More
    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تقييم الفطري للمخلفات الحيوانية الطازجة و الصالحة للاستهلاك الآدمي", لايوجد, 1900 More
    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "الحالة الصحية لبعض منتجات لحوم الدواجن المسوقة بمحافظة الشرقية.", لايوجد, 1900 More
    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "تقييم التلوث الفطرى لبعض الأسماك المجمدة باسواق الشرقية", لايوجد, 1900 More
    • Alsaid Abozaid Abdelhadi Eldaly , "بقايا بعض المعادن الثقيلة فى أنسجة الماعز فى كلا من المناطق الحضرية والريفية.", لايوجد, 1900 More
    Tweet